Iskustva klijentica

Ponosno s tobom dijelim neka od iskustva 150+ klijentica koje su mi darovale svoje povjerenje. Svačija priča je jedinstvena, ali sigurno u njima možeš prepoznati dio sebe.

Ne krivim se više. To je rezultat našeg rada i ne mogu ti opisati koliko sam zahvalna na tvom predivnom, nježnom i uistinu iscjeljujućem pristupu. Baš sam se ugodno osjećala tijekom svih naših susreta uz tebe koja si tu kao svjetionik i svojim savjetima i maksimalnom posvećenošću si me dovela do uistinu kvalitetnijeg života. Naučila sam puno bolje osluškivati svoje tijelo, povećala svoj kapacitet i lakše plovim kroz izazove majčinstva. Hvala ti na tome <3

Anita

Ne bojim se drugog poroda

Bas sam jutros razmišljala o svom porodu i nekako mi se ne čini više toliko strašan. Da, svjesna sam i dalje da je bilo jako bolno, al sad gledam na to kao bol koju ja mogu podnijeti. I ne bojim se uopće drugog poroda, epiduralna mi više nije ni na kraj pameti. :)
Jer iako se zaista velika većina stvari odvijala onako kako sam priželjkivala, dosad kao da nisam bila zadovoljna s tim svojim iskustvom. Zapravo osjećam da sam tek sad potpuno sretna i zahvalna kako je sve dobro prošlo. I puno ti hvala na tome! ❤️

Klara

Dišem!

Draga Jasmina, dišem! Hvala Ti! Pustila sam da mi se slegnu dojmovi i emocije. Pustila sam koju večer da prodišem. I dišem! Sjećam se onoga što me ispunilo, iako sam u tome trenutku bila ranjena, zacijelilo je. Onaj plač koji nisam dobro čula u vrtlogu svoga stanja, sad jasno čujem i opet me čini cijelom, ispunio me u potpunosti. Sretna sam! Sva ta bol koja je postojala, zapravo je sada sreća. Zahvalna sam. Korak koji sam napravila je tako malen, a tako veliki. Prašina koja me gušila korakom je spala. Koračat ću i dalje, malo po malo. Mirna sam. Hvala što si mi pomogle <3

Vratila sam sebe u prvi plan

Razgovor i rad s Jasminom bio je za mene izrazito iscjeljujuć. Na toliko suptilnih načina promijenio mi se doživljaj vlastite pozicije i uloge u trenutnoj životnoj situaciji majčinstva. Njena pojava odmah bi mi pružila mir, prihvaćanje same sebe,  optimizam. Kroz razgovor, pokret, disanje, Jasmina bi mi pomogla prizvati opet onu kreativnu, slobodnu, maštovitu mene koja je trenutno u drugom planu. Osvjestile smo zajedno resurse koje mogu koristiti i dalje u svakodnevnim situacijama i to mi je neizmjerno pomoglo. Preporuka svim majkama! 

Ivana

Moj sin gleda sretnu mamu

Zaista uživam u vremenu koje posvetim sebi. Ja ne znam kako, ali otkad sam promijenila ploču (odnosno malo posložila glavu), ja sve to stignem.

Neke druge stvari sam stavila u drugi plan (čišćenje itd.) i baš radosno i ispunjeno odem svaku večer u krevet. Počela sam plesati s djetetom. To tako oslobađa, a on zaista uživa. Često sam u kuhinji jer volimo fino papati pa raspalim muziku, pjevam i plešem. Moj sin često zastane u igri, pogleda me i smije se. To me zapravo najviše motivira. On gleda SRETNU mamu.

Oslobodila sam se i misli da kuća mora biti "dezinficirana i uglancana". Sada bez grižnje savjesti nakon ručka pojedemo i odemo u šetnju.

I zadnje, ali ne manje bitno, neusporedivo je bolji odnos i sa mužem. Svakako je tu pomoglo i planiranje vremena samo za nas koje je i dalje na snazi i nama funkcionira.

Meni je ova seansa (bolje zvuči od programa) dala puno alata kako da ponovno uspostavim vezu sama sa sobom, kako da pilotiram u majčinstvu i kako da isplivam na površinu sa svim obvezama. Podsjetila si me koliko sam vrijedna, bitna, hrabra, snažna, a u isto vrijeme nježna i ranjiva. Ja sam se zaista preporodila. ❤️ Hvala ti.

Alisa 

Priča mojeg drugog poroda teče sasvim drugačije

Pripremajući se i iščekujući svoj drugi porod shvatila sam da sve ono što me mučilo duboko u meni ove četiri godine nakon prvog poroda jednostavno nije prošlo i da su se počele javljati opet iste misli predbacivanja samoj sebi i nedovoljnosti. 

Naišavši na mogućnost pričanja svoje priče jednoj douli osjećala sam da ću samo tako moći zatvoriti jedno poglavlje i spremna ući u drugo. Jasmina je upravo takva osoba koja svojim toplim pristupom to i omogući.

Tokom seanse neka su me njena pitanja zatekla jer mi je bilo jako teško pronaći odgovore kad je riječ o meni samoj, no do samog kraja mi je sve bilo puno jasnije, a pogotovo danima poslije kad bi se vraćala mislima u naš razgovor. A trebalo mi je baš to, da shvatim da sam samoj sebi nametnula prevelika očekivanja i da malo više ljubavi prema samoj sebi ne bi škodilo.

Vjerujem da sam nakon toga uspjela otpustiti sve što se nakupilo, jer priča mojeg drugog poroda teče sasvim drugačije, ostajući u miru sa samom sobom, bez potrebe zacjeljivanja.

Ivana R. 

Dobila sam mir sa sobom i u sebi

Odlučila sam se za program Preporođena jer sam osjećala da mi nešto nedostaje i nije u redu, a nisam mogla točno odrediti što je to. 
Vjerovala sam da će mi baš ovaj program pomoći da se mogu kvalitetnije posvetiti sebi, suprugu i svojoj djeci jer sam bila u začaranom krugu konstantno misleći da, ako uzmem vrijeme za sebe, onda ga "oduzimam" ostalima u svom životu.
Kod Jasmine mi se svidjelo to što je poštovala moje granice, moj osobni prostor i osjećala sam se podržano, a ne razgolićeno ako bih podijelila s ostalima točno ono što me mučilo i pri tome nisam osjećala da se zadire u moju intimu. 
Nakon što sam prošla ovaj program shvatila sam da je ok što nisam ok i da svi imamo takve dane. Shvatila sam da nisam sama u svojim dvojbama i problemima i da ima još mnogo takvih žena, ali i da postoji način da se o svemu tome progovori i da samoj sebi olakšam. Dobila sam podršku koju sam trebala. Dobila sam mir, sama sa sobom i u sebi :)

Dunja 

Kao da sam skinula 10kg s leđa

Još uvijek mi se slažu stvari, ono što sam osjetila odmah nakon razgovora je da mi je puno lakše, kao da sam skinula 10kg s leđa. 
Direktan rezultat toga je meni neočekivan-bolji odnos sa suprugom. Prije razgovora kao da sam mu podsvjesno zamjerala što nije bio uz mene u bolnici (a nije ni mogao) i to se reflektiralo na naš odnos. Shvatila sam zahvaljujući vizualizaciji koju smo radile, kolika mi je zapravo podrška i svaki dan i na porodu. 
Jako mi je drago da sam se odvažila na razgovor, totalni game-changer:)

anonimno o Birth story sesiji

Krenula sam dalje slobodna

Jasmini sam se javila jer sam osjećala veliku težinu šest godina nakon poroda. Moja želja je bila osjetiti da moj porod pripada meni, da je to dio moje životne priče a ne trauma koja sa mnom upravlja.
Kad bih počela pričati o porodu, kao da bi upala u neki procjep. Neko mjesto gdje su se miksali strah, nesigurnost, zbunjenost, sram, neznanje, negdje u meni zaleđena psihička i fizička bol i onaj osjećaj da pretjerujem, umišljam, jer na vani, sve je prošlo dobro, bilo je "brzo", "lagano", bilo je i nekakve komunikacije, nekakve podrške i bila sam na "sigurnom".
Mislim da sam s Jasminom prvi put ispričala priču iz svog bića, a ne onu tehničku ili priču u kojoj nekoliko puta staneš i prešutiš neke stvari jer ne znaš gdje im je mjesto.
Osjećala sam da je čula mene, bez predrasude, bez unaprijed stvorenog mišljenja i očekivanja.
Bila je TU.
Prisutna.
Suosjećala je.
I razumjela.
Provela me kroz moj porod iz jednog posve drugog kuta, u kojem sam naučila vidjeti iz neke druge perspektive.
Uvidjela sam da sam bila hrabra, snažna i snalažljiva.
Gledale smo na kojem sam mjestu bila u porodu, kako su se odnosili oni oko mene i prema meni. Kakva je bila atmosfera, komunikacija, osjećaj sigurnosti i povjerenja.
Shvatila sam da sam prošla kroz inicijaciju u porodu. Iz djevojke u majku. I da je ponekad to krvava inicijacija koja probudi sve životne sokove i struje u tebi.
Ne mogu opisati koliko mi je to bilo važno.
Uvidjela sam kakve su bile moje granice i kakvi su bili moji resursi u to vrijeme.
Zajedno smo pratile tijek nakon poroda, i proces postajanja majkom.
Što se promijenilo od poroda.
Kako sam se ja to promijenila.
Jer, ta djevojka s poroda ili možda bolje za reći ta mlada majka još je bila jaka u meni. Ona je ostala tamo, na porodu. Zaleđena.
Ponekad se dogodi i da krenemo naprijed, ali neki dio nas ostane zaleđen.
Ta djevojka, u mom slučaju, trebala je ovaj prostor da ispriča svoju priču, da je se čuje.
Pa da napokon otvori oči i ugleda da je na sigurnom i da je krenula dalje. Slobodna.
Tako da, iako je jako teško opisati riječima, veliko hvala Jasmina, na prisustvu i na podršci i na svim toplim riječima.
U srcu su ❤️

anonimno 

Došla si mi kao melem na ranu

Na rad sa tobom sam se odlučila jer je to nekako bio prirodni slijed mog rasta i razvoja. Nakon trećeg poroda koji je na van izgledao kao savršen porod u meni se događao kaos i lom. Nisam znala što da sa svime time radim i ti si mi došla kao melem na ranu. Znala si kroz šta sve prolazim, vidjela si me takvu kakva jesam i dozvolila mi da mi bude loše. To mi je najviše trebalo jer je okolina govorila ''ma bitno da je to prošlo i da ste ti i beba dobro''. Ali to za mene nije prošlo i tu je uskočila ti. Obratila sam se baš tebi jer si se specijalizirala za to područje i znala sam da nema bolje osobe koja bi me mogla razumjeti i pomoć mi. Svidjelo mi se što si se posvetila i prilagodila meni i mom rasporedu i uvijek me saslušala do kraja i dala mi prostora da se izrazim i onda kada mi to nije bilo lako i jednostavno. Najviše od svega mi se svidjelo što si aktivno slušala što govorim, sjećala se naših razgovora i mojih rečenica koje sam i ja zaboravila pa na našem predzadnjem susretu me podsjetila da sam postigla cilj koji sam si postavila na početku.

T. G. 

Nježno putovanje kakvo sam trebala

Program je za mene bio nježno putovanje. Točno onakvo kakvo sam trebala. Uz puno podrške prošla sam kroz svoju priču, emocije i stanja. Proradila sam ih, suočila se s njima, vidjela ih i prihvatila.

I to u pravom trenutku.

Dobila sam odgovore na pitanja za koja nisam bila niti svjesna da ih imam.

Kroz drugačiji rad na emocijama svoje sam iskustvo pretvorila u moć, snagu i hrabrost.

Hvala Jasmini za divno vodstvo, razumijevanje, podršku i siguran prostor, a grupi za sva dijeljenja i razgovore.

Irena 

Razbacane misli i osjećaje posložila sam na mjesto

Definitivno već prvi razgovor sa tobom mi je pomogao istaknuti ono što je bitno meni za ovu drugu trudnoću tj. za drugi postpartum! Baš si me usmjerila, potakla i osnažila lakše donošenje nekih mojih odluka vezano za sve to.
A razgovor "moj birth story" mi je definitivno pomogao neke razbacane misli i osjećaje posložiti na svoje mjesto i da sa tako "sređenim" mislima krenem hrabro dalje, a ostavim iza sebe ono što mi ne služi.
Hvala ti još jednom na tvojem razumijevanju i slušanju bez bilo kakve vrste osuđivanja! A to danas također jako puno znači svim ljudima!

Lidija 

Sve u mom životu ide u dobrom pravcu

Prijavila sam se na program jer sam osjećala da mi treba podrška u novoj ulozi majke. Imala sam puno misli i emocija, sve mi se stalno vrtilo glavom i tijelom i osjećala sam se pogubljeno u svemu tome. Osjećala sam da nisam sretna kao što bi trebala ili mogla biti iako je na van sve dobro i super. A ponajviše me mučila trauma s poroda, što pogotovo nisam imala s kim u svojoj okolini podijeliti. Malo sam pratila tvoj rad na društvenim mrežama i brzo sam donijela odluku da ću se prijaviti zbog tvoje blage i podržavajuće energije te što sam vidjela da otvoreno pričaš o bitnim temama bez tabua. Također sam naziv Preporođena me jako privukao :)
U programu sam stekla razne uvide, čula puno dobrih savjeta i smjernica za bolje poznavanje sebe kao majke ali i kao žene, družila se s ženama koje su su na neki svoj način u sličnoj situaciji, dijelila svoja iskustva što je također bilo veoma terapeutski, i još puno sitnica koje ne primjetiš ali znače i naprave promjenu. Ne mogu reći da sam skroz nova osoba (Preporođena) ali mogu reći da sam na putu i da se osjećam sigurno, snažno, moćno i podržano. Trenutno osjećam da sve u mom životu ide u dobrom pravcu.
Hvala ti na ovom divno osmišljenom programu.

Lucija 

Ono što sam smatrala nemogućim - pomogla si mi da prihvatim

Nakon poroda borila sam se s osjećajem krivnje i ljutnje što stvari nisu išle onako kako sam planirala. U najtežim trenucima postpartuma uz ohrabrenje supruga i doule, odlučila sam da ću kad se malo saberem razgovarati s Jasminom.

To mi je bila jedna od najboljih odluka.

Jasmina je postavila baš ona pitanja koja su na površinu izvukla ono što me mučilo; natjerala me da se suočim s time i na kraju, ono što sam smatrala nemogućim - pomogla mi da to prihvatim. Priča s poroda je drukčija kad ju ispričamo nepristranom slušatelju, a Jasmina je to u mom slučaju savršeno odradila. Ni u jednom trenutku nisam imala osjećaj da me požuruje ili ne sluša i to je nešto što mi je, kao ženi s iskustvom trudnoće i poroda u hrvatskom sustavu, došlo kao melem na ranu.

Razgovor s Jasminom pomogao mi je osvijestiti ne samo trenutke poroda s kojima se teško mirim, već i dijelove vlastite osobnosti koji dovode do takvih situacija. Nakon razgovora imam osjećaj da napokon razumijem smjer u kojem moram ići. Jasmina, hvala od srca!

Paula D. 

Jasnije vidim sebe

U sklopu rada na sebi došla je na red i Birth story telling. Željela sam biti u stanju gledati slike iz prvog postpartuma bez suza, grča i ubrzanih otkucaja srca. Mislila sam da su loši uvjeti u bolnici doprinjeli mojoj boli no Jasmina me kroz vodstvo dovela do nečeg drugog. Kao da me poznaje od ranije, iščitala je moj karakter. Bila je suosjećajna i osjećala sam da nisam sama. Stručno i strpljivo me vodila kroz priču dopuštajući i podsjećajući me ranjivost. Iako ju ne poznajem izvan virtualnog svijeta osjetila sam povjerenje i podršku s njezine strane u trenucima kada sam dijelila najteže detalje. Podsjetila me na važnost brige o sebi. Iscjelile smo moja predbacivanja i od tada kroz moju djevojčicu, jasnije vidim sebe.

Ivana Z. 

Ožiljak moje priče s poroda počeo je blijediti

Prvenstveno tebe sam odabrala jer sam imala neki osjećaj da što god tebi kažem da me nećeš ismijati, da ćeš me saslušati i u konačnici da ćeš razumjeti... Uvidjela sam da mi je prijeko potrebna tvoja blagost i nježnost, sada kad gledam unatrag vjerojatno kako bi osigurala da me nećeš i ti tako grubo osuditi kako sam osudila samu sebe odavno... Dijelove našeg razgovora ponavljam si u glavi skoro svaki dan. 

Skoro svaki dan si ponavljam da sam na porodu dala sve što sam mogla i da je to bilo dovoljno, usprkos tome što sam ja očekivala od sebe više. Skoro svaki dan si ponavljam da ne moram biti savršena, da ne moram sve konce imati u svojim rukama, da sam za svoje dijete najbolja ovakva kakva jesam.

Poveznica izmedju moje price s poroda i "ožiljka" kojeg nosim od djetinjstva me iskreno šokirala. Nisam uopće povezivala očekivanja koja sam imala prema svojoj mami i svom djetinjstvu sa očekivanjima koje imam prema sebi.. Mogu iskreno reći da je radi tebe odnosno našeg razgovora ožiljak moje priče s poroda počeo blijediti...

Potrebno je tu jos puno podsjećanja same sebe, puno tapšanja po ramenu same sebe, ali odlučila sam da idem ka ostvarenju želje za drugim djetetom, zahvaljujući tebi i samoj sebi vjerujem (nadam se) da ću se znati nositi s pričom s drugog poroda drugačije.

Sandra G. 

Bila sam iznenađena koliko me naš razgovor osnažio

Mama sam jednogodišnjeg dječaka i otkad sam došla k sebi nakon lošeg poroda i postpartuma, pokušavala sam pronaći način kako da izađem iz začaranog kruga iscrpljenosti, negative i konstantne napetosti. Činilo mi se da u ovom razgoblju nemam baš nekih opcija kako si olakšati nego moram "izgurati" pa će kasnije biti lakše. No primijetila sam po svojem ponašanju i osjećajima da ne mogu više, da sam potrošila sve kapacitete i da moram napraviti zaokret. Kada sam na Facebooku pronašla post od Lele, odlučila sam si Birth story pokloniti za rođendan. Jedan od najboljih poklona! 🥰

Razgovor s Jasminom mi je pomogao da svoju situaciju promotrim iz drugog kuta. Pomogla mi je shvatiti što me to najviše muči i što mogu poduzeti po tom pitanju već sada a ne za godinu, dvije, tri.

Pustila me da govorim a istovremeno i suptilno usmjeravala. Bila sam iznenađena koliko me naš razgovor osnažio. Baš se dogodio neki "klik"... kao da sam našla još onaj zadnji dio slagalice koji mi je nedostajao.

Lovorka I. 

S više prihvaćanja gledam ne samo porod nego i sebe

Tehnike koje si koristila u razgovoru su mi bile baš zgodne i lako sam se mogla uživjeti, pomogle su mi da se maknem iz glave i razmišljanja, a više se povežem sa tjelesnim, emocionalnim, instinktivnim i nesvjesnim dijelovima sebe.

Razgovor je utjecao na to da s malo više prihvaćanja gledam ne samo na porod koji je bio kakav je bio nego i na svoju bebu i sebe kao majku. Tome je definitivno pridonio tvoj pristup pun razumijevanja i podrške. Put do povezanosti s novim ulogama i prihvaćanja da je puno toga drugačije od zamišljanog nije jednostavan niti linearan i ne događa se preko noći, a razgovor s tobom osvijetlio je neke stepenice na tom putu da se lakše i sigurnije krećem. 😊

Janja 

Osjećala sam se rasterećeno i sigurnije u sebe

Svidjelo mi se što me Jasmina navodila da sama dođem do nekih zaključaka. Usmjerila me na drugačiji način razmišljanja ne samo o porodu nego o životu općenito gdje je u redu ako ne znamo sve odgovore i ako nemamo sve unaprijed isplanirano. Mislila sam da ne mogu biti spremna za drugi porod dok ne razjasnim sve nedoumice oko prvog, ali nakon razgovora sam shvatila da na takav način nikada i neću biti spremna jer je svaki porod individualan i nepredvidljiv. Nekada je bitnije kako se mi nosimo s onim što se desi od onoga što se desilo i na šta se zapravo i ne može utjecati.

Poslije našeg razgovora sam se osjećala rasterećeno i sigurnije u sebe i definitivno ću ga se sjetiti i naredni put u porodilištu a i u mnogim drugim životnim situacijama.

Lamija F. 

Nova stepenica na putu osobnog rasta

Od razgovora nisam očekivala ništa više osim da ću podijeliti svoje iskustvo i možda dobiti pokoji odgovor od nekoga tko ipak o porodu zna više od mene. A kad ono... :) dogodilo se nešto kao kad otvoriš šampanjac, a prije toga ga dobro promučkaš.

Svidjelo mi se kako si mi tijekom razgovora dala prostora i vremena da udahnem, jer u nekim trenutcima nije bilo lako, a poseban mi je utisak ostavila tvoja prisutnost i predanost. Zapravo, koliko god bilo teško, učinila si da nekako nježno i lako kroz to prođem.

Nakon razgovora sam se napokon uspjela dobro isplakati. Osjetila sam dašak mira koji mi je, kao valjda i svakoj novoj mami, itekako potreban. Puno dubokih udaha i još dubljih izdaha. Korak prema prihvaćanju. Dublji smisao koji se krije iza moje priče s poroda. Usmjerila si svjetiljku u jedan skriveni dio mene koji itekako treba pažnju.

Moja priča s poroda, zadnjih je šest mjeseci bila samo neugodna priča s poroda, priča jednog dana u mom životu, odvojena od svega ostalog. Sad se nekako sve ispreplelo i povezalo.

Birth story medicine za mene je bio početak zacijeljujućeg procesa u iskustvu majčinstva i jedna nova stepenica na putu osobnog rasta.

Osjećam zahvalnost.

Alenka B. 

Gledam veću sliku, u boji

Odlučila sam se na pričanje o porodu jer nisam mogla do kraja preboljeti cijelo iskustvo. U svojoj okolini nisam pronalazila osobu s kojom bi mogla ovako popričati.

Najviše mi se svidjela neutralnost, smirenost, to što si me vodila da sama spoznam/zaključim neke stvari.

Shvatila sam da zbilja je najteže biti blaži prema sebi. Jako sam samokritična i sama sebe opterećujem stvarima koje se još nisu dogodile, stvarajući si tako pritisak i veliko razočarenje kad se ne "ostvare". Shvatila sam da osim što trebam gledati veću sliku, ona treba biti i u boji.

Iris G. 

Prigrlila sam dijelove sebe i svoje priče

Nekako neprimjetno si mi pomogla da osvijestim taj jedan mali dio sebe koji je cijelu moju priču tako lijepo spojio i uobličio. Stvarno ne znam kako si uspjela i u čemu je tajna, nekako je djelovalo prirodno.

Meni je naš razgovor pomogao da prigrlim dijelove sebe, svoga poroda i svoje priče koje sam nekako pokusavala preskočiti, zaobići, zaboraviti.. Zanimljivo mi je kako ista priča, isti događaj ili trenutak može biti nešto što nas žulja, a isto tako nešto što nam daje novu snagu i drugačiji pogled na sebe same. Hvala ti što si mi pomogla prijeći tu stepenicu.

Ajla K. 

Otvorila sam sebi prostor

Naše nedavno druženje doživljavam očekivanom blagotvornim. Moja su očekivanja po tom pitanju bila prilično neodređena, ali sam se, poznavajući i ovako malo tvoj karakter i predanost radu nadala da ćeš ti znati nešto što ja ne znam. Nešto što će mi pomoći da uz iskustvo poroda više ne nosim toliko gorčinu. I pokazalo se da sam bila na pravom tragu.

Osjećam se kao da si kroz naš razgovor nježno prihvatila i usmjerila moju energiju na način koje me doveo bliže sebi. Pomogla si mi osvijestitit neke veze koje sam u ovom kontekstu posve zanemarila i što je najvažnije otvoriti sebi prostor tamo gdje nisam ni znala da žulja. Iskustvo je od tog dana u meni fluidno i meko, iako bolno. Ali više nije grč, nije slijepa ulica, niti rana, veće nešto što me prožima i što puštam da se rastvori kako god osjetim da je potrebno.

Od srca ti hvala na što si me podržala. 💔

Tanja G. 

Čudnovato obnovljena i ohrabrena krenula sam dalje

Odlučila sam se za Jasminu jer imam povjerenja u tu mladu, a tako mudru ženu. Pratim njezin rad već neko vrijeme i preko online seminara i uživo na tečaju za doule i jako mi se dopala. Sviđa mi se njezina mirnoća, profinjenost, nenametljivost i educiranost. Prošle smo moju vrlo traumatičnu priču sa poroda i shvatila sam da sam napravila tada najbolje što sam znala i umjela, isplakala sam se i čudnovato obnovljena i ohrabrena krenula dalje sa svojim životom pronalazeći humor, učenje i radost u svakoj etapi svojeg životnog i duhovnog puta. Svakoj ženi bih preporučila Birth story medicine jer su te naše priče itekako vrijedne i pričanja i slušanja i pamćenja. I preporučila bih i Jasminu, jer zna slušati, jer je empatična, gotovo nevidljiva i vodi razgovor nježno, a opet se osjeća podrška, mudrost i dobrota.

Tajana M. 

Javi nam se

Dajem pristanak da se moji osobni podaci prikupljeni putem ovog obrasca obrađuju prema uvjetima definiranim u lele.hr Pravilima privatnosti.
Tvoja poruka je poslana. Javit ćemo ti se uskoro!
Dogodila se pogreška :( Probaj ponovo ili nam piši na doula@lele.hr